Anbefalinger/Links til vore mest benyttede adresser:     
   
www.bryllupdanmark.dk - Danmarks nye bryllupsportal - en stor udfordring på stort marked - designet ER i hvertfald på plads....vi ønsker dem held og lykke !
www.brideandgalla.dk

Jamen, jamen, det er HER man køber brudeudstyr - (og konfirmationstøj) og vi kan personligt garantere at der er tale om nogle søde og flinke mennesker med energien i orden - og det der er BEDST - de bor på landet hvor der er masser af frisk luft og god plads til at parkere ;)

www.bentes-brudedesign.dk

Her kommer én af branchens gamle ræve - en butik der i over 20 år har forsynet danskerne med tøj og design til bryllupper - havde en nydelig stand på bryllupsmessen for nyligt!

www.negledamen.dk

Husets egen og personlige neglespecialist, altid go´ for en fransk (negl)!

www.bryllupsklar.dk

Danmarks største og absolut bedste BRYLLUPSPORTAL, med et fantastisk forum med artikler, spørgsmål og svar på ALT indenfor genren. Er både hurtig og nem at komme igang med.... ET MUST for vordene bryllupspar !

www.fyrkroen.dk

På toppen af Sjælland ligger der en gammel kro der er som skabt til at danne rammerne omkring en bryllupsfest, der er god plads, masser af muligheder for ungerne og ikke mindst omgivet af en pragtfuld natur der jo kan bruges til mange ting!  Kan varmt anbefales!

www.hvidesokker.dk *****

To hammer-hammer-goe festmusikkere, vi har set dem i action og de får simpelthen vor varmeste anbefaling til glad festbrug og underholdning!  Vore foretrukne og anbefalede til dem vi kender bedre end de andre !!!

www.pressegruppen.dk

Vor eksterne kolleger klarer alt presserelateret fra denne adresse - vi kan jo heller ikke nå det hele!

www.primetime.nu og www.bryllupsfilm.dk 

Alle former for video produktion, speciale i at lave web tv, video til din hjemme side, hurtigt, nemt og billigt, se siden med eksempler på vores arbejde.  Skal i have flotte foto og video optagelser fra jeres fest, så minderne kan bevares mange år frem, kontakt os for et prof. resultat hver gang. Husk dog lyd på din computer!
www.tenfour.dk  *****

Repertoiret indeholder hit’s fra 60’erne og frem til i dag og basérer sig på dansk & engelsk pop & rock musik. Bandet spiller i hele landet men dog hovedsageligt øst for storebælt og har optrådt lige fra glassalen i Tivoli og Club Danmark Hallen for 2000 gæster, til lillevang forsamlinghus. Der medbringes et professionelt lyd & lys anlæg der tilpasses efter lokalets størrelse og antallet af gæster.

Uden tvivl det BEDSTE TEKNIK/LYDMÆSSIGE BAND vi nogensinde har lyttet til !!!!  Varmt at anbefale !!!

www.flunkeys.dk
Her er et partyband med fuld musik i! De leverer professionel underholdning til middag og til dans!  Fuldt repertoire med alle de gode gamle numre, som altid hitter for de unge på 20-60!  Driver hjemmeside med mange gode tips og tricks!
www.bryllupogfestkager.dk

Som laver de mest vidunderlige bryllupskager/opstillinger... Er nystartet efter mange opfordringer og derfor meget kreativ med sine kreationer. Vi HAR prøvesmagt, kan varmt anbefales !

JO - billedet her til venstre ER en kage - ikke et luftfoto !!!!

Kontakt os for videre information, helst på E-mail:  info@fotograferne.com***** - EXTRA GOE !!!