Fotografernes bryllupsfotografering:  
Vores speciale er HELDAGS-Bryllupsfotografering i reportage-stil - se mere her!  
 
(Se vort bryllupsgalleri her: galleri og hér vor BRYLLUPSFAQ !)
    Book en tid! Tjek FAQ her!

Vi går direkte til sagen her: frit valg i nedenstående "Bryllupspakker".  (Priser pr. september, 2010-2017)

Pakketype Beskrivelse Antal
fotografer
Ca.
time
antal
Ca antal BEHANDLEDE
billeder på CD
Pris excl fremkald og album
"Lille Pakke" På indtil flere opfordringer:  Meget simpelt, vor mindste pakke dækker alene "Glansbillederne" - de klassiske/officielle bryllupsfotos, optaget enten i vort studie i Ballerup - ELLER hos JER i eller på lokation i naturen. Vi fotograferer IKKE inde i kirken i denne pakke. 1 1 t 300 3.900,-
"Mellem Pakke" Vi kommer til jer og tager jeres flotte  bryllupsbilleder, vi opstiller og sørger for at lyset, tøjet og omgivelserne er i orden.  "Mellem pakke" indeholder alle de traditionelle scenerier du/i sikkert forventer;  Fotografering i kirken/rådhuset (gerne indenfor i det svage lys hvis det ønskes), glansbilleder udenfor i naturen eller bag kirke/rådhus  (vi ankommer i god tid og får billeder både før og efter!), reception/kagespisning - og gerne hvis der er mulighed for det, fotos af køretøj, champagnesippen, ristafflet, buket og ringe samt selve afgangen.   1-2 3 t* > 500 5.900,-

"Stor
Pakke"

Her kommer vi styrtende med hele udstyrspakken og "skyder" hele møllen;  før og efter kirke/rådhus, alle de traditionelle "glansbilleder", bag kirke/i naturen/opstilling på lokation, reception, festbilleder og ikke mindst middagen (de meget populære "tableshots") og naturligvis kageskæring og billeder fra brudevalsen, slipse/sokkeklipningen.  Vi dækker altså jeres store dag fra og med kirken. I kan simpelthen frit vælge hvor vi skal være når der skal tages billeder, hvilken type og hvormange - egentligt kun begrænset af timetallet!  Vi er dermed hos jer fra kirken til valsen om  aftenen...!  Denne pakke (og ArtWedding) er dermed den eneste der dækker festmiddagen og gæsternes flotte påklædning også !  2 10 t > 1000 11.900,-
"Super-Gigant-Turbo-Deluxe-pakke"

eller blot

"Art Wedding"

Et helt nyt koncept som er blevet en stor succes i bl.a både USA og England. Man lader simpelthen 3-4 fotografer følge både bruden og gommen fra morgen til aften (fra opvågnen til brudevals) - i en sjov reportage/presse-stil!  Dette giver nogle utroligt sjove billeder i skæve vinkler, en indsigt i hvad der foregår gennem HELE dagen og er et uvurderligt minde til resten af livet via disse mange billeder. "Art Wedding"-pakken er vor største pakke og indeholder naturligvis ALT (og dermed samtlige pakker nævnt herover PLUS reportage-sekvenserne) og hvad i overhovedet kunne finde på at ville have foreviget på denne, jeres store dag. Endelig leverer vi et omhyggeligt udvalgt situations-billede i poster-størrelse i en flot ramme, lige til at hænge op!  Vi vil tilstræbe at være 3-4 mand på denne opgave!   Denne pakke inkluderer også SAMTLIGE billeder i høj opløsning og alle lys/kontrastjusteret!  Kontakt os for yderligere information! 2-4 ca.
15-18 t
> 1500 17.900,

* Skulle i ønske f.eks en mellemting mellem en "mellempakke" og en "Stor Pakke", klarer vi dén ved at kalde det en "Mellempakke PLUS", som bare indeholder 3 timer plus det time antal I ønsker....

Vor produkt defineres således:  Vi  (der tilstræbes altid mindst 2 mand M/K!)  kommer forbi  og "skyder",og  ca. 14 dage efter er billederne færdigbehandlet og kan beses på nettet eller på CD.  Efter den hyggelige proces med at vælge billeder på nettet, leverer vi CD-ROM og evt. billeder og album ca. 4-8 dage senere - typisk beder vi JER om at komme og afhente hos os for at undgå at vor forsendelse mistes i posten.  NB! Vi forbeholder os dog mulighed for en liiiidt længere leveringstid når der er tryk på i højsæsonen (juni-september).  

NB : Bemærk at vi inviterer næsten ALLE "vore par" hjem til en hyggesludder i vort studie i Ballerup, bla. for at snakke detaljer, men så afgjort også for at sikre den rigtige stil og kvalitet som vore par forventer.... Vi holder de FLESTE af disse samtaler EFTER almindelig lukketid, da de fleste jo så nemmere kan afse tid og energi til dette, f.eks efter arbejdstid og ungerne er lagt til ro...!  Ring til os for en tid i kalenderen til dette...!

Altså, følgende er fælles for og inkluderet i ALLE vore bryllupspakker :
 • Indledende møde og hyggesnak i vort studie omkring jeres dag, stilen og hvilken type billeder i ønsker...
 • Bindende reservation og kontrakt fremsendes i samme øjeblik akonto-beløb ses indbetalt.
 • Fotografering ad libitum i timevis (alt efter pakkens størrelse)
 • Lys, kontrast og farve justering, samt sortering af SAMTLIGE billeder !
 • Egen hjemmeside under "fotograferne.com" hvor i og  jeres gæster er velkomne til at kigge oplevelser fra dagen og evt. bestille billeder direkte derfra!
 • CD-Rom (eller DVD-Rom) er naturligvis inkluderet i prisen !!!  På denne CD/DVD ligger følgende:
  • Udvalgte (album-kandidater) billeder i højeste opløsning (antal bestemmes af pakkens størrelse) - lige til at bestille fremkaldelser med!
  • Bruntonede og Sort/Hvide udgaver af alle udvalgte billeder i høj opløsning (kan typisk fremkaldes til 20x30 formatet)
  • Folder med samtlige optagede farvebilleder i "mellem opløsning", typisk til formatet (15x21).  Disse optagelser KAN leveres på særskilt DVD i fuld opløsning, kontakt os mht. dette, vær bare forberedt på at hvert enkelt billede kan fylde op til 20 Mb pr. stk !!!
 • Kørsel er frit i Storkøbenhavn (dog max. ca 50 km - ellers efter statens km takst !)
 • Intet start eller transportgebyr - alt bortset fra selve papirbillederne og album er med !

Det skal bemærkes at, vi til de større bryllupspakker naturligvis tilstræber at møde op med mindst 2 mand (evt. 1 fotograf PLUS en fotograferende assistent) med reserveudstyr, og i rigeligt god tid  INDEN ceremonien, så vi sikrer at det ikke er tekniske problemer der forhindrer at du får din store dag udødeliggjort - naturligvis til den aftalte pris du kan se hér!  Giv blot besked i goooooood tid!  Klik her for at foretage booking.

I ser albums, romancerammer og BRYLLUPSBOGEN her :


Eksempel på forløbet af en typisk bryllups-pakke (stor pakke) :

 1. I skal giftes - tillykke !  I googler, jubiiér, eller bryllupsklarér os, kigger på vores billeder og synes at VI skal have æren af at forevige jeres dag...
 2. I kontakter os for spørgsmål - eller går direkte til biddet og for-booker os via hjemmesiden, se her :  Klik her for at foretage booking.
 3. Når booking er modtaget hos os, ringer vi jer op (!) for at bekræfte booking og de data der er indtastet.
 4. I indbetaler akontobeløb på pakken, typisk 50%, dog max. kr. 5000,-
 5. Vi sender en "Tak for booking, vi bekræfter hermed dato", en bryllupskontrakt, samt et kontoudtog for at bekræfte en evt. akonto indbetaling.
 6. Vi ses evt. i vort studie for en hygge sludder ang. jeres store dag, de finere detaljer, i kan se albums, rammer, bryllupsfotos til idéer osv... Evt indbetaling af akontobeløb via Dankort.
 7. 14 dage inden jeres store dag, sender vi "Fotografernes store bryllupsguide" som er spækket med tips og tricks, huskelister over talerækker, Do´s & Dont´s på dagen...
 8. Ugen inden jeres store dag, bliver i ringet op af vagthavende fotograf som har opgaven, så de sidste detaljer kan komme på plads og jeres nerver i ro...
 9. På dagen ankommer mellem én til fire fotografer/assistenter og foreviger jeres dag på smukkeste vis...
 10. Typisk er behandlingstiden ca. 14 dage, hvorefter i modtager en mail med en "Kundekode" til JERES hjemmeside inde under "fotograferne.com", som i og jeres gæster kan gen-opleve dagen med og der kan i også bestille de billeder der evt. skal i jeres album/bryllupsbog...
 11. På dette tidspunkt er det også kotyme at vi vil bede jer om at indbetale restbeløbet af bryllupspakken, eller hvad der nu ligger af aftaler omkring dette. På dette tidspunkt har i også fået en fornemmelse af hvordan vi har klaret opgaven...
 12. Når billederne er bestilt (via hjemmesiden) og modtaget, SAMT GODKENDT AF JER, kan vi gå igang med at fremstille album, rammer med videre...
 13. Billeder, album, rammer, bryllupsbog OG JERES CD LIGGER KLAR TIL AFHENTNING hos os i Ballerup - vi vil meget gerne undgå at sende den slags med posten  ;)
 14. Endelig afregning af evt. ekstramateriale, som f.eks takkekort/takkeCDér, rammer og diverse foregår på dette tidspunkt, enten via Dankort i studiet i Ballerup eller bank-overførsel.
 15. Endnu en gang tillykke - nyd og fryd jer over jeres beslutning om at vælge en professionel fotograf til at fastholde jeres minder fra jeres store dag - resten af jeres liv, forhåbentligt....  ;)

Angående hvad vi kunne finde på at gebyre dig med :

Forstørrelser og albums :  Vi har valgt at tilbyde fotograferingen og fremkaldelser/album for sig, så en pakke typisk kan købes billigere hos os, end mange andre. Vi tilbyder naturligvis alle de populære albums i kan finde på markedet, de fleste på lager så i kan se/føle/bladre i dem når vi ses til samtale... NB, vi indsætter kun festbilleder (de små 10x15 cm) i album på timepris!   Flertallet af vore klienter synes alligevel at det er sjovere selv at foretage indsætningen af disse billeder hjemme i fred og ro...! 

Haste-Gebyr: Skulle i finde på at rejse afsted på bryllupsrejse, eller haster det bare extra meget, kan vi under normale omstændigheder omprioritere i vores arbejdskø og dermed putte DIG ind foran i køen, MEN:  Det koster ekstra timer fordi der skal knokles på efter normal arbejdstid. Regn med en sats på mellem 1-2 timers arbejdsløn (á 799,- pr time) !

DVD-Film (til din DVD-afspiller under fjernsynet):  Vi kan naturligvis fremstille en rigtig DVD-film med alle stilbillederne lagt ind som et "show" - flydende overgang fra billede til billede - evt. med bryllupsmarch mv. som underlægningsmusik. Har du bestilt dit bryllup hos os, kan du erhverve denne DVD-film for kr. 499,- ekstra.  Se mere HER:

Porto: Skal vi sende dine billeder til fremkaldelse og bagefter til dig, udbeder vi os administrations og portogebyr på kr. 99,-  Vi vil dog kun udbedes os porto hvis vi en sjælden gang skal sende hele jeres bryllupsalbum og f.eks 75 takke-CDér, for det er altså dyrt! Husk vi sender KUN som anbefalet eller pr. efterkrav. Post sendt med alm. pakke eller brevpost mistes alt for tit!- SÅ ER BRYLLUPSBOGEN ENDELIG AF-FOTOGRAFERET OG LIGGER KLAR ON-LINE... Se den her !  (Prisen er pt. 5500,- i læder)


 

Når billederne er taget:

Typisk foretrækker vore klienter at VI udvælger billeder ud til brug f.eks i album, men nogle ønsker selv at udvælge hvilke billeder der skal bruges. Dette kan typisk foregå på to forskellige måder:  1. hvis det HASTER, kan vi lægge hele serien ud på en hemmelig side på nettet, og så kan du gå ind på denne og vælge ud, så afsender vi de valgte billeder til laboratoriet og tilsender dig. 2. Det mest normale er dog at vi leverer hele serien på en selvstartende CD-rom, som du bare skal stoppe i din egen PC og dér vælge ud. Når du kommer til selve fremkaldelsen, er du fuldt fritstillet med hensyn til hvilken fotohandler eller fotolaboratorium du vil bruge. Hvis der ligger en "Bingo", en "Japan Photo" eller lignende lokalt, er dette naturligvis oplagt.  Til specielle størrelser og kvaliteter, må vi sige at vores tanker og anbefaling med det samme går til vor samarbejdspartnere hvor flere netop har specialiseret sig i store og flotte forstørrelser.


Husk også at:

Alle priser, leverancer og betingelser skrives med forbehold for øjeblikkelige ændringer!