Fotografernes ERHVERVS-prisliste pr 2011  - alle priser opgives excl. moms 
Generelt kan vi oplyse at de fleste opgaver løses på basis af en fast timepris, pr. fotograf :

Alm. timepris........................................... 799,-

Weekend/nat (efter 2100) timepris......1199,-

Heldagspris, 7,5 timer excl trans........4900,-

Lille transport (uden studieudstyr).....499,-

Stor transport (MED studieudstyr)......799,-

Transporttillæg, Fyn.............................1200,-

Transporttillæg, Jylland......................2400,-

Transporttillæg, udlandet pr km..............4,-

Læs venligst vor referenceliste her : Referencer !


De ringer blot og bestiller, vi dukker op og skyder, og vi sender/E-mailer det færdige resultat til begges fornøjelse - ELLER DE leverer produktet (eller opgaven) til os og så sender vi det forhåbentligt flotte fotosæt til dem plus en selvstartende CD-Rom med resultatet. Den fotografiske opløsning bestemmer de selv, men typisk svarer til det til 35 mm analog film.   Vi har lysanlæg, lystelte og flashblokke til næsten alle opgaver !   Der er flere forskellige måder at gøre dette på - skal det være "pasfotos" på f.eks neutral baggrund eller - det mere personlige (og meget mere attraktive) med personens/produktets miljø i baggrunden....?  Se HER forskellen!  Pr. person/produkt med 4 gode billeder i f.eks forskellige vinkler,  gi´r du 199,- plus moms.  Alternativt giver vi gerne et tilbud baseret på en timepris på kr. 799,- plus moms pr påbegyndt time.   Kommer vi til dig eller mødes vi på location, tager vi 499, - for lille transport af udstyr plus timesats for opstilling af samme!

Til vore profesionelle billedbrugere, kan vi oplyse vor leveringsbetingelser hér:   Se vore referenceliste hér!

(Den oplyste pris er excl. fremkaldelse på papir, da mange i dag foretrækker at indsende og fremkalde selv over nettet!)


Event i verdensfirmaet som skal dækkes ?  Firmafest i direktionen eller julefrokost i pigeklubben ? Måske et externt arrangement for kunder og gæster...?  Intet problem, giv os blot en booking i fornuftig tid, så sidder vi næsten i bilen!  Typisk leveres det færdigt resultat på CD med højtopløselige JPG (hvis ikke andet specificeret) eller TIFF evt som CMYK eller noget helt tredie.... Den fotografiske opløsning bestemmer de selv, men typisk svarer til det til 35 mm analog film.   Vi har lysanlæg, lystelte og flashblokke til næsten alle opgaver !   Vi giver et tilbud baseret på en timepris på kr. 799,- plus moms pr påbegyndt time.   Kommer vi til dig eller mødes vi på location, tager vi 499, - for transport af udstyr plus timesats for opstilling af samme!

Bemærk vor heldagspris:  Fotograf incl udstyr (excl. transport og omkostninger) 7,5 time: Kr 4900,-  (fastkundepris kr 3900,-)

Bemærk endvidere:

  • Ved kørsel til Fyn tillægges kr. 1200,-
  • Ved kørsel til Jylland tillægges kr. 2400,-
  • Ved kørsel udover landets grænser tillægges kr. 4,-  pr kørt km PLUS omkostninger (brændstof/færge/bro/fly/diæter)

Til vore profesionelle billedbrugere, kan vi oplyse vor leveringsbetingelser hér:   Se vore referenceliste hér!

(Den oplyste pris er excl. fremkaldelse på papir, da mange i dag foretrækker at indsende og fremkalde selv over nettet!)


Angående hvad vi kunne finde på at gebyre dig med:

Start/transport-gebyr indtil 100 km:  For alle ovenstående opgavetyper gælder det at hvis vi skal komme til DIG med vort mobile studie, transportere lys, lamper og baggrunde ud i naturen eller på dit kontor, skal du påregne et transportgebyr på kr. 499,- og evt. en timesats på opstilling/forberedelsestid oveni.

Haste-Gebyr: Haster det extra meget, kan vi under normale omstændigheder omprioritere i vores arbejdskø og dermed putte en opgave ind foran i køen, MEN:  Det koster ekstra timer fordi der skal knokles på efter normal arbejdstid. Regn med en sats på mellem 1-2 timers arbejdsløn (á 799,- pr time) !

Porto: Skal vi sende dine billeder til fremkaldelse og bagefter til jer, udbeder vi os portogebyr på kr. 75,-

Vil du gerne have dine billeder i S/H eller bruntoning også: Vi skyder digitalt i farver - men kan konvertere og korrigere til både sort/hvid og bruntonede (kaldet "sepia") for et lille gebyr. Vi tager kr 199,- for én konverteringstype og kr. 299,-  for BÅDE sort/hvid og bruntoning...!  Giv blot besked ved booking!


Vi har et tilbud til dig der ønsker LIDT mere:   Se eksempler her!

Digital montering (rammesætning, effekter og collager) på deres færdige billeder for en beskeden merpris på 499,- pr/time  


Ønsker de mere information, skriv trygt til info@fotograferne.com.

Ønsker du at booke tid, klik da hér !    Klik her for info om billedstørrelser !