(Alle links åbner et helt nyt vindue - så du kan blot lukke efter behag....)
 

 Det ultimative: Bryllupsfotos


Det betragtes som det sværeste, det mest følsomme og mest sveddryppende område du kan bevæge dig ind på som fotograf!  Vi indrømmer gerne at vi har sommerfugle i maven hver gang vi tager afsted... Men vi er også klar over at netop dette, gør at vi faktisk yder vort bedste hver eneste gang for virkeligt at sikre nogle flotte billeder til jeres fælles fornøjelse i mange år fremover...  Tjek priserne på vore bryllups-pakker, vi er sikre på at du nok skal blive hængende...
Kirkelige handlinger og billeder
Ingen ordentlig fotograf uden nogle indtryk fra før, under og efter de nødvendige kirkelige handlinger vi alle skal deltage i.  Der er lidt forskel hvorledes man angriber denne udfordring, - vores indgangsvinkel er simpelthen gennem øjenene på gæsten.... Det skal være muligt at danne sig et fuldt indtryk fra dagen, men dog uden at gå hen og blive direkte "reportage" fotografering... Se selv om det er lykkedes for os....
 

Modelserier


Jamen det er jo noget af det sjoveste... Man møder nye mennesker, ser nye steder og prøver nye ting hele tiden... Nogle gange, bare NOGLE gange er der faktisk også et "Money Shot" mellem de mange billeder der bliver taget i denne kategori!  Meget fornøjeligt, både for fotograf og model! De fleste billeder fra vor arkiv er af ikke-prof modeller - og som du muligvis kan se er det også lysten der driver værket!
Unger, børn, små voksne og "Guldklumper"
 
Alle har dem og de er alle pragtfulde!   Børnehaveunger, skolebørn, konfirmander, studenter osv osv, der er masser af muligheder for at lave flotte billeder af vores unger, næsten uanset hvor gamle de er.   Man kan lave de mest pragtfulde skud med blot et tæppe, og noget godt lys - en bold, en vits eller en lille optræden sikrer nogle dejlige smil også. Og så er det jo en udfordring udover alt andet - børn siger jo sandheden og gemmer ikke noget, så man er virkeligt "på" med det samme...  Men det er sjovt og giver nogle helt anderledes oplevelser.

 

Stills & portrætter


Menneskebilleder, situationer, tanker, stemninger og naturligvis rigtige portræt-jobs!  Disse få skud er blot et tilfældigt udpluk fra bunken af hvad vi skyder mest af i øjeblikket!  Som du sikkert kan se, er her mange, meget forskellige typer portrætter - DU behøver ikke absolut at vælge lige nu hvad der passer dig bedst - lad OS sætte lys omkring dig og lad os se hvad der sker - derefter er det jo bare at vælge hvilket portræt der tager sig bedst ud på højglanspapir!  Har du set dig varm på et "rigtigt" portræt, kan du her se om vi kan finde en farve eller en baggrund som passer lige DIG!

Erhverv og produkter
 
Når du skal bruge en serie portrætfotos, stemningsbilleder, personale-/gruppefotos eller produktskud der præsenterer din virksomhed, produkter eller personale bedst muligt!  Du bestemmer naturligvis selv temaet og oplægget. Leveres på CD-rom eller i den størrelse papir du ønsker!  Vil du tjekke vore referencer, kan du klikke hér!
  MC/Biker-indtryk
Når man kombinerer hobby og hobby,  kan man få de flotteste billeder når cyklerne er pudsede, tøserne er "på" og drengene er tændte!  Dette vil vi tillade os at kalde "vor speciale", og da vi alligevel færdes meget i disse miljøer ville det jo være dumt ikke at forevige disse øjeblikke.... Kontakt os for at få lavet netop DIN flotte og fede "MC-plakat".
 Studier i sort/hvid
 
Film skal ses i biografen - og Portrætter skal ses i sort/hvid!  Sådan ER det bare og hvis du er i tvivl, så tag et "klik" på vor spændende (HELT nye - vi er ikke færdige) sort/hvide afdeling for det mørke og dunkle...  Vi koncentrerer os her om de grove, kontrastrige og stemnings-dampende billeder - husk; På farvebilleder ser du farverne, på sort/hvide billeder ser du motivet ! 

 

 

TopSkud


 

TopSkud KUNNE bare være et nyt dæknavn for nogle mere eller mindre aktuelle portrætter - men der ER tale om en helt ny ting. Et TopSkud er et "Glamour-shot" som bl.a kendetegnes ved en speciel belysning og en meget begrænset skarphedsdybde.... således at øjet ledes henimod det centrum som fotografen har bestemt der skal være.... Således benyttes "TopSkud" (som blot er vort navn for et "Glamour-shot") i alverdens reklamer og stills. Det er naturligvis således at denne form for shoots er lidt dyrere set i forhold til et normalt portræt - der skal en stor del forberedelse m.h.t lyset, samt en del hårsætning og make-up-lægning til...  Læg mærke til at flertallet af disse skud lægges omkring ansigtet og gerne "close-up".  Disse billeder du ser her er ikke vores, men professionelle fotomodeller som allerede har fået taget denne type billeder. Fordelen ved at bruge disse billeder som eksempler, er simpelthen at vi ikke behøver at være bange for at lægge disse billeder på nettet i forhold til mange af vore ikke-proffer - som nu og da beder os om ikke at lægge deres - ellers smukke - billeder på nettet - og det respekterer vi naturligvis....  (Med stor tak til Kevin!).