Det syn´s vores bryllupspar:      

Nedenstående kommentarer er en kombination af  vor PRIVATE holdning og vor bryllupspars holdninger til de valgte festlokaler og bør som sådan ikke lægges til grund for JERES valg eller ikke valg af lokaler.  Du kan udelukkende danne dig et konkret indtryk af en lokation ved selv at opleve den, vi vil fraskrive os ethvert forsøg på at belaste os eller vore par ved at evt. mislykket arrangement.  Der er tale om subjektive holdninger, ytret frit i forbindelse med booking og efterfølgende faktiske oplevelser.  Alle kommentarer er derfor til fri fortolkning og med alle mulige forbehold!

Lokation Maden Beskrivelse
Bymosehegn ***** Helsinge:  Det måtte jo komme!  Altså stedet som lige vippede Sonnerupgaard af pinden:  Bymosehegn i Helsinge!  Vi har været der et tilstrækkeligt antal gange til at konstatere at arbejdsbetingelserne for en fotograf/musikker simpelthen virker nærmest perfekte!  Dejligt med plads, godt udsyn og trappe med balkon til at "skyde fra" osv osv.  Har vi glemt at nævne maden ??? Meget, meget velsmagende og vel-tilrettelagt!

Hov - vi glemte helt at der også skal være plads til et bryllupspar og alle gæsterne!  Jamen, intet problem, der 113 nydelige værelser til en fornuftig pris, kaffen kan nydes i særskilte lokaler, masser af fine detaljer!  VI kan vældig godt li´at komme her, det funker bare  :)

Opdatering pr. juli 2010 : Intet er ændret - her er bare dejligt og vi kan konstatere at der stadig er finde nyt - omgivelserne er også til "glansbilleder", der er masser af åbne vidder som kan bruges til bryllupsfotografering !

Næsbyholm Slot ***½ Ringsted/Næsbyholm:  Det må være det ultimative - stort bryllup på et rigtigs SLOT, med fine lokaler, stor-stor slotshave/park med udendørs altergang til bryllup i det fri, gyldne kaffelokaler med rygestue, hyggelig pejserum og endda eget slotsspøgelse ! Et af vore absolutte favoritter når det skal være rigtigt lækkert ! Fotomæssigt en drøm, med god plads og lyse lokaler ! Men du skal lige sørge for at du SELV har tjek på maden, ellers får i bare en alm. roastbeef med pommes-noget-fint - men det er intet problem hvis du selv bestemmer menuen !  Super sted til bryllup !!
Hertadalen **** Roskilde/Lejre:  Åhhh hvor VAR det hyggeligt - en stråtækt bondehus-lignende omkranset af en lille sø med en lille bro, 5 meter fra skoven og det oooooser bare af hygge. Maden er velsmagende og lækker, fine faciliteter og rent og pænt !  Masser af lokationer til bryllupsfotos også, fin trappe til gallaskud og en lille skråning til det store gruppskud! Fantastisk !!!  Tjenerstaben lidt unge - men det går vel også ;)
Maribo Søpark **** Sydsjælland/Maribo:  Dejlige hyggeligt sted med masser af plads og som du kan se på hjemmesiden, godt gang i underholdningen og flotte lokaler. Omgivelserne er rige på fotolokationer med sø og park, skov og lund. Udover dette en stab der virker både særdeles venlige og professionelle !  Varme anbefalinger !
Grand Park **** Korsør:  JAJA!  Det ER langt at køre (ca. en time fra København), men det ER også turen og benzinen værd! Forestil dig et meget stort hotel/konferencecenter, masser af plads, MEGET flot baggrund omme bag selve hotellet med grønne arealer, lille bro, stenbesatte mure osv, en velsmagende menu og en RIGTIG sød og imødekommende stab... Vi har dog ikke prøvet dynerne, men det VIRKER meget fornuftigt, også prismæssigt !!!
Sonnerupgaard   Ringsted:  Dette er simpelthen én af de bedste steder vi endnu har været på, både lokaler, pladsmæssigt, varme/frisk luft og omgivelser er bare perfeeeeeeeeeekte.....!  Servicen, maden og kokken osv, den er svær at klage over, for Sonnerupgaard vil typisk bede dig om at SELV MEDBRINGE både mad, tjenerstab og kok....  Dvs. du lejer simpelthen lokaler, lys og varme og klarer selv resten - og til en MEGET MEGET fornuftig pris...  Men til gengæld er alt iorden og Sonnerupgaard får derfor vor VARMESTE anbefaling til et arrangement, det være sig bryllup eller andet.
Fyrkroen.dk ****½
(Den halve gives for det hjemme-lavede!)
Gilleleje:  På toppen af Sjælland ligger der en gammel kro der er som skabt til at danne rammerne omkring en bryllupsfest, der er god plads, masser af muligheder for ungerne og ikke mindst omgivet af en pragtfuld natur der jo kan bruges til mange ting!  Kan varmt anbefales! Stor P-plads, god plads og pragtfuld udsigt udover havet, stor solfyldt terrasse hvor solens sidste stråler kan nydes...   Som sidste trumf, skal det nævnes at AL maden fra fyrkroen søges hjemmelavet.... Og det kan smages!
www.raadvad-kro.dk **** Lundtofte:  Der ligger en lille hyggelig kro ved søen midt i Rådvad ved Dyrehaven ("Lille Schweiz") som ikke er kæmpestor, men meget meget hyggelig, frisk betjening og meget velsmagende mad fra det gode køkken. Er vejret godt, er rammerne fantastiske til fotografering mm, udemærket ! En smuuule lavloftet, men det er jo kun et problem for OS  :)
Hotel Admiral **** København:  Joh, midt i København kan man også finde en perlelokation til at holde bryllup i! Flot hotel og flotte lokaler (men sørg for at få det midterste lokale - det store), nem adgang til havnen og tilstødende kaffe/drinkslokale. Der er faktisk heller ikke mangel på p-pladser, men det koster altså 75 kr i døgnet at holde derinde! Pragtfuld mad de serverer og frisk tjenerstab, alt i alt helt okaj, selvom det nok er i den "fine" ende af skalaen  :)
Sørup  Herregård ****

Ringsted:  Ved Ringsted ligger der et pragtfuldt sted, lige til at putte et bryllup ind i... God plads, flotte, dejlige lyse lokaler, særdeles frisk tjenerstab og pragtfulde omgivelser....  Maden og værelserne er der absolut intet at udsætte på, blot skal man passe på varmen, f.eks i "glashuset" kan der blive meget varmt ved høj solskin!  Men ellers kan vi "varmt" anbefale stedet.

Lynge Kro

 

*****
(Listens ENESTE 5 stjernede!)
Lynge/Farum:  Lige midt i Lynge ligger der naturligvis en lille hyggelig kro med plads til at more sig (ca. 50-60 gæster), en MEGET hyggelig overdækket udestue, en stor bar og friske tjenere. Men det aller bedste er dog deres gastronomiske udfoldelser, kokken er JYDSK, det hedder SOVS, den er BRUN, STÆRK og PRAGTFULD, og du går IKKE sulten hjem!  Prøv du at smutte forbi og få en hakkedreng med nye kartofler, så kan du danne dig et indtryk!  Vor aller-aller varmeste anbefaling madmæssigt! 
Sauntehus Slot *** Hornbæk:  Sauntehus Slot i Nordsjælland, ser flot ud på papiret og har da også en pragtfuld (!!!) park og natur omkring sig.... Men, PLADSEN...!  Pladsen er MEGET trang i de - iøvrigt flotte lokaler!  Der er tale om nogle små, fine "te-lokaler", med plads til ca. 15-20 personer i hvert lokale og det er derfor svært at blive ét samlet selskab, bortset fra selve middagslokalet som kan rumme ca. 30-40 personer. Dette lokale er desværre udstyret med SPEJLE på alle vægge og man kan derfor ikke fotografere i dette lokale (eller sidde lidt i fred) uden at få én eller anden legmesdel af fotografen eller andet "uønsket" med.   Men vi vil meget gerne fremhæve en pragtfuld park bagom selve slottet, som virkeligt kan danne ramme om f.eks et brudepar og tilhørende familie.
Taastruppark ** Taastrup:  Tjaaa, der SKAL jo være en bundskraber og det må på dette tidspunkt blive Taastrup Park Hotel som tager "prisen".  Lokalerne er én ting, ikke særligt rummelige, føles trangt og indelukket, men også faciliteterne er ikke helt up-to-date. Hvis man (som vi har oplevet det) får tildelt selskabslokaler i underste etage, er der meget lidt dagslys, trangt og man skal en etage op for at komme på das.  Vort brudepar var også uheldige m.h.t vagthavende overtjener og stab, som var mildest talt u-servicemindede, grænsene til det uhøflige, vi kan nævne adskillelige episoder...  Rent fotograf-mæssigt er der desværre intet godt at skrive om, for der er ganske få kvm. at slås om med tjenere og gæster og det kan derfor godt blive..... besværligt.... Afstanden mellem gæsternes stole/borde er også meget trang....

Kontakt os for videre information, helst på E-mail:  info@fotograferne.com.