Om Os !
Daws! 

Og tak for din interesse for vor beskedne virke! 

Vi er en lille broget flok fotografer  (4-6 stk M/Kér) som tilknyttet "fotograferne.com" prøver at LEVE af dette hér...!  Det KAN godt lade sig gøre, men opgaverne skal jo passes ind i alle de opgaver der skal gøres...  Du kommer altså til at ringe til os eller endnu bedre, E-maile til os og få koordineret et tidspunkt med os!

Vi er stolte af at både kunne optræde professionelt og afslappet på samme tid, vi sørger for altid at være i god tid til vore opgaver, simpelthen for at være stress-fri - som også smitter direkte af på vore klienter og dermed vore billeder.  Vi har simpelthen dette job fordi vi synes at det er pragtfuldt at arbejde med mennesker på denne måde og vi er sikre på at du også kan mærke det når du står foran kameralinsen og blitzlysene... 

Vi har fra starten specialiseret os i den helt gode gammeldaws personlige betjening og vi håber derfor at du som potentiel kunde, kunne finde på at indhente referencer eller omtaler af vor kunnen hos vore andre kunder... Drejer det sig om bryllupper, er i mere end velkomne til at forespørge på f.eks bryllup.dk eller bryllupsklar.dk, vi har fået et rigtigt godt navn efterhånden...

Fotograferne.com har siden opstarten i 2002 arbejdet støt og sikkert med at opbygge en solid kundekreds, et godt image i branchen og masser af goodwill hos slutkunderne.  Og det går godt skal vi hilse og sige!  Tak for al jeres support og pæne ord!

Fotograferne.com arbejder meget med special-udstukne opgaver når vi ikke gør i vort speciale, bryllupper. Vi har bl.a fotograferet for erhvervet, turistbureauer, reklamebureauer, udstyrsproducenter og ikke mindst for private forbrugere. Vi sælger også gerne fotografisk materiale fra eget arkiv, men ikke umiddelbart fra vort modelpool, hvor vi forlanger specifik tilladelse fra den enkelte model.  Vi fotograferer i princippet HVAD som helst, HVORNÅR somhelst og HVOR som helst, men inden for de afstukne rammer du kan læse dig til her.  Det er vigtigt for os at du er klar over at vi KAN rent faktisk stå til din rådighed 24 timer i døgnet, hele året rundt på alle tidspunkter, hvis det bliver nødvendigt - og det skal ikke koste dig ekstra...... Ikke noget videre da  ;)

Vi har til formålet indrettet et fuldbestykket studie med lyssætnings-udstyr, studieflash, baggrunde og mønstre etc, hvor du trygt kan komme forbi og få taget de billeder du skal bruge, husk blot at tidsbestille først!   Du får dog først evt. adresser når du bestiller tid, simpelthen af sikkerhedshensyn (VORES altså).

Altså:  Vi skyder gerne erhverv (præsentationer og personaleporteføljer), posters med din favorit-cykel eller bil, små fedtede billeder af din kæreste eller store 2x3 mtr bannere af din kone, vi skyder bryllupper i store mængder, vort speciale er stemningsfyldte portrætter af dig og dine, inde såvel som ude og meget, meget mere....  Men vi skyder IKKE "porno" eller "erotik" under dække af  "at hjælpe unge, flotte fotomodeller" på vej.... Vi er ikke snerpede (langtfra) - men vi gider simpelthen ikke have den ballade og tumult der mange gange følges ad med denne type billeder!  Der er SÅ mange amatørfotografer derude som for 25,- kr og en "kopi til eget arkiv" gerne tager nogle "erotiske/sexede/pikante" billeder - som bagefter måske bliver spredt på Internettet uden kontrol fra nogen side - det ønsker vi simpelthen IKKE at være en del af !  Endelig: Der er altid TO personer tilstede i studiet ved fotografering i kategorien "pikant".

En bemærkning i denne forbindelse: Vi skyder IKKE børn under 12 alene - du SKAL møde op som forældrer eller værge og vi SKAL have et billede med dig OG dit barn med i serien. Dette blot for at undgå alle misforståelser omkring dette emne! 

En bemærkning yderligere;

Vi tager os normalt KUN af selve fotograferingen !  Vi véd, at nogle useriøse og såkaldte "sidegade-fotografer" SIGER at de formidler kontakt til - eller endnu værre -  selv driver et "model bureau".......

Fotograferne.com spiller "KUN" (om vi så må sige) fotografens rolle og kan KUN under specielle omstændigheder hvor vi direkte bliver opfordret hertil,  hjælpe til med kontaktformidling til et modelbureau. I de tilfælde der måtte være behov for dette, vil vi udelukkende kontakte seriøse firmaer hvor "vore"  modeller sikres gode arbejdsforhold, f.eks via en fast tilknyttet kontaktperson i et velrenomeret firma. Denne viden om de forskellige bureauer deles mellem vore modeller og vore fotografer, så vi trods alt HAR en minimums-erfaring med de forskellige bureauer.

Har du spørgsmål til os, læs venligst modellens  "oftest stillede spørgsmål" !

Vi vil da også lige nævne at én af vore specialer er digital manipulering (også kaldet "monteringer"), som typisk udføres på de billeder vi SELV tager (se eksempel hér og hér !) - men det kan jo sagtens foregår med et af DINE egne billeder, gerne papirbillede som du vil frisket op, have rettet til eller ændret på én eller anden måde. Vi tager almindelig timepris for dette arbejde.

Her er lidt information omkring vort studie og vort udstyr...

Slutteligt håber vi at du kan bruge vores kunnen til et eller andet, i alle tilfælde er du velkommen til at ringe eller skrive til os, så finder vi en god pris!

Bemærk: Det er pt. nemmest at kontakte os via E-mail, mest på grund af arbejdspres, men også fordi vi som regel slukker for vore telefoner - specielt når vi står midt i en opgave....

Med venlig hilsen og på genklik,

"Fotograferne" på tlf. 20 1414 70.

Du er i mellemtiden MEGET velkommen til at E-maile til os:  info@fotograferne.com - har du spørgsmål til regningen eller lign, kan du trygt skrive til: info@fotograferne.com (Sussie) som sidder og har tjek på bogholderiet!