Vejledende privatkunde prisliste pr juli, 2011  

 

Generelt kan vi oplyse at de fleste opgaver løses på basis af en fast timepris :

Hurtig portrætserie 30 min. ... 399,-

Alm. timepris........................................... 799,-

Weekend/nat (efter 2100) timepris......1199,-

Lille transport (uden studieudstyr).....499,-

Stor transport (MED studieudstyr)......799,-

Transporttillæg, Fyn.............................1200,-

Transporttillæg, Jylland......................2400,-

Transporttillæg, udlandet pr km..............4,-

KVIK Links:  Klik her for at hoppe direkte til de ønskede priser:

 

Husk at selve fotograferingen skal betales umiddelbart herefter -
men vi tager naturligvis også Dankort og VISA i studiet/administrationen i Ballerup !


  • Vil du vide mere om hvordan det foregår, da læs venligst "oftest stillede spørgsmål"!

  • Ønsker du mere information, skriv trygt til info@fotograferne.com.

  • Ønsker du at bestille tid, klik da hér !

  • Vi har et extra tilbud til dig der ønsker LIDT mere:   Se eksempler her!

  • Digital montering (rammesætning, effekter og collager) på dine færdige billeder for en beskeden timepris på 799,-  


Du eller i (op til 4 personer) kommer forbi os og bliver "skudt", og vi har således færdigbehandlede billeder ca. 3-5 dage efter.   For 20-40 gode billeder gi´r du 399,-  pr påbegyndt halve time i studiet excl. CD.  CD kan tilkøbes for kr. 599,- (dog plus evt. transport).   Klik her for at se farveprøver!

(Den oplyste pris er excl. fremkaldelse på papir, da mange i dag foretrækker at indsende og fremkalde selv over nettet!)


Du/I kommer forbi os på studieadressen i Ballerup, vi lægger billeder til gennemsyn på nettet ca. 7-10 dage efter.   For 50-80 gode billeder gi´r du 799,-  pr. påbegyndt time (dog plus evt. transport). CD kan tilkøbes for kr. 599,-  Klik her for at se farveprøver!

(Den oplyste pris er excl. fremkaldelse på papir, da mange i dag foretrækker at indsende og fremkalde selv over nettet!)


Glamour, Model eller "TopSkud"- serie hjemme/ude:  (45 min studiotid, excl. CD !)  799,-/time   Se eksempler her! Book en tid! Tjek FAQ her!

Du kommer forbi os/vi kommer forbi dig/vi ses på "location" og "skyder", leverer CD-ROM og evt billeder ca. 10 dage efter.   For 50-80 gode billeder  gi´r du 799,-  pr. påbegyndt time dog plus evt. transport.  CD kan tilkøbes for kr. 599,-

(Den oplyste pris er excl. fremkaldelse på papir, da mange i dag foretrækker at indsende og fremkalde selv over nettet!)


Kalenderfotos/Morgengaver/Bodouir : (2½ times studietid, incl. CD og sød scrapbog med silkesløjfe og 12 forstørrelser i 20x30cm)  kr. 2395,-     Book en tid! Tjek FAQ her!

Du kommer forbi os/vi ses på "location" og "skyder", og du kan afhente album/kalender og CD-ROM ca. 8-12 dage efter.  Vi har det meste udstyr til alle månedsbillederne, men er altid på jagt efter nye gode ideer, så du tager bare alle dine gode ideer med, ikke?   Vi regner med at skyde ca. 50-100 gode billeder ialt (alle billeder leveres på selvstartende CD-Rom).

Bemærk at digital montering og en evt. konvertering til s/h eller bruntoning ER INCL. I PRISEN !!!  Bemærk at scrapbøger/kalendere KUN skydes i Ballerup-studiet!  Se også praktisk info hér:

12 fremkaldelser i 20x30, monteret i

lækkert scrap-album med sød sort silkesløjfe.....

kr. 2395,-

2 timers studiefotografering
og CD includeret !!


Er du model - eller vil du bare gerne prøve dig selv af og skal bruge en model/præsentationsmappe eller lign, kan vi nu tilbyde dig et "shoot"  -  on/off location, high/lowkey, soft/hard... (du kender måske fagudtrykkene) for en rigtig god pris....! Vi leverer billeder i flot modelmappe ca. 8-10 dage efter  - fortrinsvis i 20x30 cm højglanspapir.   Vi skyder ialt ca. 60-100 billeder ialt.  For 8 udvalgte billeder indsat i portefølge/modelmappe (og ca. 1½ times studietid) fremkaldt på højglanspapir gi´r du 1695,-  (dog plus evt. transport).  CD kan tilkøbes for kr. 599,-  Klik HER for yderligere information!   

NB: Ovennævnt pris er INCL. optagelse, fremkaldelse af 8 billeder i 20x30 cm, papir og modelmappe!


Hvorfor ikke give den "uheldige" og hele famillien et varigt minde om denne eller DE store dage...?  Lad én af vore fotografer følge forløbet m.h.t polterabenen og skyde gode og skarpe billeder af de sjove påfund der måtte opstå sådan en dag/aften! Dette gælder naturligvis også selve receptionen eller festen bagefter!  For ca. 30-60/timen (eller flere) gode billeder giver du 799,- pr påbegyndt time - CD kan tilkøbes for kr. 599,- (- dog plus transport og opstilling).  

(Den oplyste pris er excl. fremkaldelse på papir, da mange i dag foretrækker at indsende og fremkalde selv over nettet!)


Vi kommer forbi (Storkøbenhavn) og "skyder", leverer billeder og evt. CD-ROM ca. 5-7 dage senere.  Hvis du/i vil have "blomster" og "bløde skygger" om dine billeder, skal du blot huske at sige til ved bestilling!  Rammer/romancealbum kan naturligvis også leveres, men er IKKE inkluderet i prisen - regn her med ca. 250,- for et romancealbum. For ca 1 times fotografering (ca. 30-50 flotte billeder) (fra kirken eller lign.) gi´r du 799,- plus evt. transport.   Ønsker du billeder fra fest (heldagsdækning - fra forberedelser, fest eller f.eks reception) klarer vi også dén for en beskeden timepris:  799,-  pr påbegyndt time. Det skal bemærkes at, vi altid tilstræber at møde op med mindst 2 mand (M/K) med reserveudstyr, så vi sikrer at det ikke er tekniske problemer der forhindrer at du får din/jeres store dag udødeliggjort - naturligvis til den aftalte pris du kan se hér!  Giv blot besked i goooooood tid!  

Kommer du til OS i Ballerup og får skudt dine billeder, betaler du naturligvis ikke for transport mv., altså slipper du med kr. 399,- for en halv time og 799,- pr time (ca. 20-40 billeder på CD-Rom). CD kan købes for kr. 599,-

(Den oplyste pris er excl. fremkaldelse på papir, da mange i dag foretrækker at indsende og fremkalde selv over nettet!)


Angående hvad vi kunne finde på at gebyre dig med :

RÅ-format billeder/FULD opløsning på billeder: Med i prisen på næsten alle pakker og opgaver er en CD (eller DVD) med alle de behandlede og godkendte billeder på. Denne CD kan du sagtnes bære ned i f.eks Merlin og få lave fine billeder efter - vi lægger billeder på der typisk vil kunne fremstilles optil A4 (20x30 cm). Ønsker du dog at få fingrene i de ORIGINALE, RÅ eller billeder i FULD OPLØSNING (også kaldet de negativerne), tillader vi os at tage et symbolsk beløb for denne CD (eller DVD), nemlig én timesats.

Haste-Gebyr: Skulle i finde på at rejse afsted på bryllupsrejse, eller haster det bare extra meget, kan vi under normale omstændigheder omprioritere i vores arbejdskø og dermed putte DIG ind foran i køen, MEN:  Det koster ekstra timer fordi der skal knokles på efter normal arbejdstid. Regn med en sats på 1 times arbejdsløn (á 799,- pr time) !

DVD-Film (til din DVD-afspiller under fjernsynet):  Vi kan naturligvis fremstille en rigtig DVD-film med alle stilbillederne lagt ind som et "show" - flydende overgang fra billede til billede - evt. med bryllupsmarch mv. som underlægningsmusik. Har du bestilt dit bryllup hos os, kan du erhverve denne DVD-film for kr. 499,- ekstra.  Se mere HER:

Start/transport-gebyr indtil 100 km:  For alle ovenstående opgavetyper (dog undtaget bryllups-pakkerne) gælder det at hvis vi skal pakke bil og komme til DIG med vort mobile studie, transportere lys, lamper og baggrunde ud i naturen eller på dit kontor, skal du påregne et transportgebyr på kr. 499,- (Lille Transport) eller hvis der er tale om studieudstyr der skal transporteres, kr. 799,- (Stor Transport) oveni, samt timepris på opstilling af samme - men det behøver jo ikke være så meget hvis opgaven er simpel!

Porto: Skal vi sende dine billeder til fremkaldelse og bagefter til dig, udbeder vi os administrations og portogebyr på kr. 99,-  Vi vil dog kun udbedes os porto hvis vi en sjælden gang skal sende hele jeres bryllupsalbum og f.eks 75 takke-CDér, for det er altså dyrt! Husk vi sender KUN som anbefalet eller pr. efterkrav. Post sendt med alm. pakke eller brevpost mistes alt for tit!

Vil du gerne have dine billeder i S/H eller bruntoning også: Vi skyder digitalt i farver - men kan konvertere og korrigere til både sort/hvid og bruntonede (kaldet "sepia") for et lille gebyr. Vi tager kr 199,- for én konverteringstype og kr. 299,-  for BÅDE sort/hvid og bruntoning...!  Giv blot besked ved booking!

Huak vi laver gerne "digitale montager" (rammesætning, effekter og collager) på dine færdige billeder for en beskeden timepris på 799,-  


Når billederne er taget:

Typisk foretrækker vore klienter at VI udvælger billeder ud til brug f.eks i album, men nogle ønsker selv at udvælge hvilke billeder der skal bruges.

Dette kan typisk foregå på to forskellige måder: 

        1. hvis det HASTER, kan vi lægge hele serien ud på en hemmelig side på nettet, og så kan du gå ind på denne og vælge ud, så afsender vi de valgte billeder til laboratoriet og tilsender dig.

         2. Det mest normale er dog at vi leverer hele serien på en selvstartende CD-rom, som du bare skal stoppe i din egen PC og dér vælge ud.

Når du kommer til selve fremkaldelsen, er du fuldt fritstillet med hensyn til hvilken fotohandler eller fotolaboratorium du vil bruge. Hvis der ligger en "Bingo", en "Japan Photo" eller lignende lokalt, er dette naturligvis oplagt.  Til specielle størrelser og kvaliteter, må vi sige at vores tanker og anbefaling med det samme går til vor samarbejdspartnere hvor flere netop har specialiseret sig i store og flotte forstørrelser.

Herunder kan du se et eksempel på hvordan vi kunne finde på at levere dig de mange flotte billeder i flot album-form.   Denne model er "endeløs" og skæres blot til således antallet passer til opgaven. 

Klik her for info om billedstørrelser !

Alle priser, leverancer og betingelser skrives med forbehold for øjeblikkelige ændringer!