Information til "vores børns forældre" !    

Efterår 2014:

Kære Mor eller Far (eller andet) - her er lidt mere information om hvordan (og HVAD) du kan bestille af billeder, optaget på dine børn(s) vuggestue/børnehave/skole/andet.

Som du efterhånden nok har set eller læst, skyder FOTOGRAFERNE en smule anderledes billeder end de typiske skolefotografer - bl.a grundet situationen at vor famillie, venner og vi SELV har børn i alderen hvor vi skal betale dyre penge for nogle - for os - lidt ligegyldige og tamme skolefotos.... uden specielt spændende muligheder for at vælge de billeder der skal fremkaldes.

Og hvis ikke VI skulle gøre noget ved dét - hvem sku så ???

Så, herunder kan du så se hvad vi har valgt at tilbyde alle vore skolekunder i denne sæson, indtil videre med MEGEN ros fra forældrene - også fordi det er så NEMT!

Hele pointen er:  For at simplificere, fører vi primært 3 forskellige billedestørrelser; 

 • Gruppebillede på 15x21 cm, kr. 79,-
 • Gruppebillede på 18x24 cm, kr. 89,-
 • Gruppebillede på 20x30 cm, kr. 109,-
 • Monteringsark på 20x30 cm (med alle de formater på du kan drømme om), kr 109,-

- Men naturligvis kan vi levere store print, f.eks tager vi kr. 399,- for et STORT A2 (40x60cm), men vi kan også levere 30x42 cm på forlangende...

En typisk bestilling kunne derfor bestå af et gruppebillede på f.eks 15x21, samt ét eller flere (GERNE MANGE) monteringsark på 20x30 cm som du selv kan klippe ud til dit eget brug.  Dette letter bestillingen, sænker prisen og er til gavn for alle (også CO2 udslippet!).

Bemærk venligst følgende angående dette :

 • Vi fører flere forskellige ark, hver i både farver, sort/hvid og bruntonet, og det giver tilsammen 21 forskellige chancer for at kunne tilbyde dig/jer netop dén størrelse du står og skal bruge...
 • Det er SAMME billede der bruges på et montageark - du kan altså IKKE få FLERE FORSKELLIGE billeder på ét ark !!!!
 • Gruppebillederne må vi IKKE levere på CD-Rom !
 • Vi TRYKKER typisk på en ONSDAG og leverer FREDAG middag til institutionen - så betaling skal altså kunne ses pr. ONSDAG... 

Altså:

 1. Du bestiller de billeder du godt kan lide - på de ark du skal bruge...
 2. Indbetaler de bestilte varer forlods på vor konto via NETBANK, f.eks...
 3. Afhenter varer på skolen/institutionen når vi E-mailer at de er klar !
 4. Skærer/klipper ud hvad du skal bruge - alt sammen inden jul  :)
 5. Og husk lige at dobbelttjek at din indbetaling til os ER gennemført - vi bestiller IKKE billeder før vi kan se din indbetaling på vor konto  :) 
 6. Og husk at du skal bruge "Navn" og "Stue/klasse"  som ordrereference når du betaler....

Herunder kan du se hvilke ark du kan vælge:  (Bemærk at alle mål er tilnærmede og vejledende  - hvilket vil sige at målene passer indenfor ca. 5%)

Monterings-eksemplerne herunder er i farver (duh!), men du kan i selve bestillingslisten også finde billederne i sort/hvid og bruntonede udgaver !

Monteringsark #1

Kr. 109,-

1 billede i A4 (20 x 30 cm)

En FULD A4 - vor bestseller til prisen !

Her får du udnyttet næsten hele monteringsarket, for du får et stort billede med dit barn/børn på hele 20x30 cm !!!  For at sætte prikken over iét, skal du altså blot finde en ramme til 20x30 cm eller en 30x45 med passe-partout-ramme indbygget. Bemærk dog at for at kunne centrere billedet, vil der på nogle billeder være en (iøvrigt nydelig) hvid kant på ca. en halv cm rundtom billedet - men så passer det jo også til en A4-ramme som lige skal "smage" på billedet...


Monteringsark #2

Kr. 109,-

2 billeder á A5 (15 x 21 cm) på en A4

Nok den mest benyttede størrelse til små pæne vægportrætter, platter, kort og kartonrammer  -  når man selv monterer... Køber du selv rammer rundtomkring, finder du typisk A4 og A5 rammer - her er formatet til montering i A5 (det halve af en A4).

Meget passende størrelse for skrivebordet !

 


Monteringsark #3

Kr. 109,-

1 billede 18 x 24  cm på en A4

En klassikker - kaldet portræt-størrelsen..  Rammer kan fås allevegne, mange albums, lommer, mapper og rammer kan stadig fås til denne størrelse.

 


Monteringsark #4

Kr. 109,-

4 billeder á A6 (10 x 15  cm) på en A4

Den MEST brugte størrelse overhovedet, nemlig "ferie-billede" formatet 10x15 cm. Kan være allevegne, et HAV af albums, lommer, mapper og rammer kan fås til denne størrelse.

 


Monteringsark #5

Kr. 109,-

6 billeder på en A4 - mix af:
 • 2 * 13 x 18 cm (klassisk størrelse til div. kort)
 • 4 * 3,5  x  4,5 cm (pasfoto/byttebilleder/tegnebogen)

Et mix af de størrelser som måske ikke lige passer ned i det almindelige A-system - her er 2 stks 13x18, samt 4 stks 3.5 X 4.5, som jo ellers er PAS-BILLEDE´s størrelse.

 

     

Fremkaldt billede i lækker high-gloss ramme (Piano-lak) Fremkaldt billede i enten A4 eller A3 størrelse indsat i fantastisk lækker ramme med sort, tyk passe-partout og selve rammen i high-gloss sort pianolak. Prisen er incl. billede, passe-partout, montering og ramme, naturligvis !
 • Billedemål A4, kr 499,-
 • Billedemål A3, kr 599,-

Leveres u/b på "din" skole/børnehave - dog kun sammen med de andre billeder !

Ellers er du altid velkommen hos os i Ballerup!

 

Download

af

 billeder:

Kr. 399,-

Og hvis du ellers kunne lide billederne - så vil du måske have din egen kopi til baggrund på PC´ern, Facebook - eller til udprint på privat-printeren.... Ikke noget problem!  Du kan bestille en DOWNLOAD med alle billederne i ! Bemærk at DER ER KUN DINE EGNE unger på....  og INGEN gruppebilleder ! Der ligger BÅDE Farve, Bruntonede OG Sort/hvide i din Download !!!

Vi E-mailer dig et link når vi kan se din indbetaling.

Alle billeder er i høj opløsning (ca. 2000 x 1600 pixels)  som JPG !

Vi gør opmærksom på at der KUN ligger godkendte billeder og INGEN gruppebilleder i denne serie!

Tak, fotograferne.